Selecteer een pagina

Roswitha Abraham Architect

zorgboerderij ra-architectuur

Foto: Wolfgang Sakulin

Roswitha Abraham verdiept zich als architect in ruimtelijke opgaven waarbij de belevingskwaliteit van de ruimte centraal staat. Gedreven door de fascinatie hoe mensen ruimten waarnemen via de zintuigen wordt elk ontwerp benaderd en de opgave gedefinieerd. Het uitgangspunt hierbij is dat het welbevinden optimaal is door veel aandacht te schenken aan gezonde en duurzame materialen voor zowel exterieur als interieur.

Roswitha Abraham is in 2005 cum laude afgestudeerd in de richting Architectuur aan de TU Delft en heeft daarna werkervaring opgedaan bij onder meer Atelier Kempe Thill en Arconiko Architecten in Rotterdam. Hier heeft zij ervaring opgedaan in duurzame transformatieopgaven van onderwijsgebouwen en heeft zij haar onderzoek- en praktijkkennis verder ontwikkeld.

In 2018 besloot zij een eigen bureau te beginnen en richtte zij Roswitha Abraham Architectuur op. Daarnaast was ze tussen 2017 en 2021 verbonden aan de TU Delft als praktijkdocent waar ze theorie- en ontwerpvakken gaf in de bacheloropleiding van de faculteit bouwkunde

In 2021 is Roswitha Abraham gecertificeerd als Architect Aan Zet om vergunningvrij bouwen mogelijk te maken in Rotterdam.
Sinds 2021 werkt zij als projectleider bij Stichting Droom en Daad en houdt zich bezig met de herbestemming van de Doopsgezinde kerk in Rotterdam. De Muziekwerf wordt dé plek voor kinderen en jongeren om samen muziek te maken in Rotterdam. 

zorgboerderij ra-architectuur

Foto: Wolfgang Sakulin

Roswitha Abraham

ra-architectuur

info@ra-architectuur.nl
+ 31 (0)6 24261355

LinkedIn
Instagram

STUDIO
Vijverhofstraat 54 (Hofbogen)
3032 SN Rotterdam

Roswitha Abraham verdiept zich als architect in ruimtelijke opgaven waarbij de belevingskwaliteit van de ruimte centraal staat.
Gedreven door de fascinatie hoe mensen ruimten waarnemen via de zintuigen wordt elk ontwerp benaderd en de opgave gedefinieerd. Het uitgangspunt hierbij is dat het welbevinden optimaal is door veel aandacht te schenken aan gezonde en duurzame materialen voor zowel exterieur als interieur.